cialis 20mg prix click here

kamagra acheter click here

Idetë & Zgjidhjet më të mira për ju!

home-2

Punimet më të fundit

Avantazhet tona

1.

Kapacitete projektuese dhe arreduese.

Kompania zotëron një staf arredues me eksperiencën më të mirë Italiane. Njohuritë arkitektonike në dizajn dhe stile mobiljesh, të kombinuara me njohuritë e plota për drurin dhe materialet prej druri, sigurojnë një nivel optimal për të plotësuar çdo preferencë të klientit.

2.

Kapacitetet teknike dhe inxhinierike.

Kompania zotëron një gamë të gjerë makinerish për përpunimin e drurit dhe të materialeve të tapicerisë. Në dy qendrat e prodhimit të saj drejtojnë inxhinierë përpunim druri, që së bashku më mjeshtrat dhe stafin ndihmës, garantojnë produkte cilësore dhe me performancë afatgjatë.